Nyhetsbrev – januari 2016

Nytt elavtal mellan HSEF – Skekraft, förlängt av avtal med Park Inn samt övriga gemensamma upphandlingar såsom grovsopor, snöskottning, frånluftsvärme och byte av DUCAR.

Nytt elavtalet HSEF – Skekraft
HSEF och Skekraft har under hösten tagit fram ett nytt ramavtal för el. Avtalet gäller från och med den 1 januari 2016. Det  nya elavtalet består av en mix, en rörlig och en fast del.

Fast elpris för Januari, Februari, November, December.
Rörlig elpris för Mars – Oktober.

Genom att utnyttja ramavtalets ingående medlemmarnas sammanlagda årsvolym av elförbrukning på mer än 2 300 000 kWh erhåller vi ett bättre pris.

Park Inn
HSEF har förlängt av avtal – rabatterat pris på konferensrum. Om en bostadsrättsförening som tillhör HSEF bokar ett konferensrum erhålls 15% rabatt på dagspriset. När ni bokar konferensrum hos Park Inn, Hammarby Sjöstad, meddela att ni tillhör HSEF så erhåller ni denna rabatt.

Kone
Medlemmar utnyttja  HSEF:s  ramtal med Kone avseende Service och Underhåll av hissar och garageportar för att sänka era kostnader. Detta ramavtal  ger möjlighet till sänkta årskostnader samt ger bättre underlag för en säkrare budgetering av underhållskostnader för hissar och garageportar.

Befintliga avtal med Kone kan överföras till detta ramavtal. För de föreningar som inte har Kone som leverantör idag kommer att ges möjlighet att utnyttja ramavtalet beroende på nuvarande uppsägningsdatum. För föreningarna sker det en anpassning i varje enskilt fall.

HSEF arbetar även med andra områden för gemensam  upphandling såsom grovsopor, snöskottning, frånluftsvärme och  byte av DUCAR
Intresserade HSEF medlemmar  kan kontakta  hsef@hsef.se  för mer information alternativt gå in på hemsidan www.hsef.se.

Med vänlig hälsning
Hans-Ove Lindh, Styrelseledamot HSEF

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *